Α.Κ.Ε.Μ.

    Αρκαδικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Μελετών

 
 

 

   Μουσείο > Ανοιχτή πρόσκληση

 

 

Για την επίτευξη του βασικού στόχου του σωματείου μας, που είναι η ίδρυση Μουσείου Εκπαίδευσης στην Αρκαδία το οποίο θα συμβάλλει στην πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας, παρακαλούμε όλους τους Αρκάδες να συνδράμουν στην προσπάθειά μας αυτή. Πιο συγκεκριμένα:

Αν είστε εκπαιδευτικός, μπορείτε να αναζητήσετε στο σχολείο που υπηρετείτε υλικό που δεν χρησιμοποιείται - το οποίο φυσικά θα είναι χρήσιμο και αξιοποιήσιμο για μας - και να επικοινωνήσετε με το Δ.Σ. του σωματείου μας σχετικά με την παράδοση και την ασφαλή μεταφορά του στο χώρο αποθήκευσης.

Αν είστε ιδιώτης και διαθέτετε κάποιο προσωπικό αντικείμενο από τη σχολική σας ζωή, όπως σχολικό είδος, φωτογραφία, παλιό τίτλο κλπ. μπορείτε, αν θέλετε, να το προσφέρετε ή να το δανείσετε στο σωματείο μας για τον εμπλουτισμό της συλλογής του μουσείου.
(Οι φωτογραφίες και οι τίτλοι θα σας επιστραφούν αφού πρώτα σκαναριστούν.)

Η επιτυχία του σκοπού του σωματείου μας στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην εθελοντική εργασία των μελών του. Έτσι λοιπόν, αν επιθυμείτε να συμβάλλετε ενεργά στην προσπάθειά μας αυτή, μπορείτε να εγγραφείτε ως τακτικό ή αρωγό μέλος.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε βοήθειά σας προς το σωματείο μας.
 


 

Copyright © 2010-2013 Αρκαδικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Μελετών